+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

İnvisalignHer alanda olduğu gibi 3d yazıcı teknolojisi birçok diş hassasiyetlerinin ve rahatsızlığın tedavisi için umut olmaya yardımcı olmaktadır. Dişlerin düzgün hizalanması ve sağlıklı gelişim göstermeleri için invisalign teknolojisi kullanılmaktadır. İnvisalign, şeffaf plastik aracılığıyla ortodontik cihaz olarak, tel ihtiyacı olmadan uygulanan tedavi yöntemlerinin başında yer almaktadır.

Şeffaf Plak Tedavisi Yöntemi

Diş yapılarının sağlıklı ve çene yapılarında rahatsızlıkların oluşmaması için, çorum 4kdent tarafından uzman hekimler dahilinde tedavi imkanı sunmaktadır. Çocukların genellikle diş yapılarındaki uyumsuzlukları giderilmesi için şeffaf plak, hekimler tarafından tercih edilmektedir. Şeffaf plak tedavisi, uygun fiyat güvenilir hizmet sunan www.coruminvisalign.com ziyaret ederek, sağlıklı gülüşler için hizmet vermeye devam etmektedir.

Diş yapılarındaki olumsuzluklara karşı uygulanan tel kullanımının azaltılması için şeffaf plak tedavisi önerilmektedir. Şeffaf plak tedavisi fiyat, uygun olması tercih edilebilir hale getirmektedir. Hastalar açısından şeffafa plak tedavisin sunduğu avantajlar;

Şeffafa Plak Tedavisinin Sunduğu Avantajlar Nelerdir?

  • Konuşmayı etkilemez
  • Kullanımı kolay ve rahattır
  • Hijyenik olması tercih edilebilir hale getirmektedir
  • Hızlı bir tedavi yöntemidir
  • Tedavi işlemi bitmeden son halinin görülmesi kolay ulaşılabilir olması