+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

şeffaf plak tedavisinin avantajları nelerdirGünümüzde çocuklarda ve gençlerde uygulanan şeffaf plak tedavisi, kişiye özel olarak tasarlanmaktadır. Kısa süre içerisinde gerçekleştirilen invisalign metal tellere oranla daha fazla avantajlı olmaktadır. Acı ve ağrı hissi vermeyen Çorum 4kdent diş çarpıklarının daha erken yaşlarda düzeltilmesini sağlamaktadır. Metal tellere oranla daha kısa sürede düzelme gösteren şeffaf plaklar, takılıp çıkartılabilen bir yapıya sahip olmaktadır.

Şeffaf Plak Tedavisinin Avantajları Nelerdir?

Bilgisayar ortamında 3 boyutlu olarak hazırlanan şeffaf plak kişiye estetik açıdan fayda sağlamaktadır. Yeme içme faaliyetlerinde herhangi bir kısıtlama olmadığı gibi dişler rahatça temizlenmektedir. Vakadan vakaya tedavi süreci değişiyor olsa da zorlu vakaların düzelmesinde etkili olduğu görülmektedir.

Tel takma sorunu yaşayan kişilere şeffaf plak tedavisi önerilmektedir. Muayene sonrası şeffaf plak tedavisi fiyat verilmektedir. Çıkarılabilir olan şeffaf plaklarda, herhangi bir hijyen sorunu meydana gelmemektedir. Hasta için sorunsuz ve konforlu bir şekilde gerçekleştirilen şeffaf plak tedavisi için herhangi bir yaş kısıtlaması bulunmamaktadır. Üst yaş sınırı bulunmamasından dolayı ileri yaş grupları tarafından tercih edilmektedir. Şeffaf plak tedavisine başlamadan önce gerekli tıbbi prosedür uygulanmaktadır.