+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

invisalignDişlerimizin sağlığı çok önemlidir. Diş sağlığı, sağlıklı beslenme ve konuşma gibi birçok aktivitelerin temelini oluşturmaktadır. Diş yapılarında görülen rahatsızlık ve bakımı yapılmaması, çene yapısında kayma ve olumsuzluklar yaşanmasını sağlamaktadır. Dişlerin hizalanma süreçlerinde başarı elde edebilmek için invisalign yöntemine başvurmak gerekmektedir.

Şeffaf Plak Tedavisi

Çorum da yer alan diş ilgili tüm rahatsızlıklar ile tüm hastalarına, üstün memnuniyet sağlayan Çorum 4kdent, doğru adres olmaya devam etmektedir. Aralıklı ve çarpık dişlerin hizalanması konusunda yardımcı olan şeffaf plak tedavisi, son derece önemli tedavi yöntemlerinin başında yer almaktadır. Dişlerin düzeltilmesi ve çene rahatsızlıklarının tedavisi için, invisalign tercih edilmektedir.

Şeffaf Plak Tedavisi Tercih Sebebi

Doğuştan veya zaman ile diş yapılarında bozukluk ve konuşmaya engelleyen birçok rahatsızlıklar yaşandığı görülmektedir. Bu aşamada şeffaf plak tedavisi fiyat aralıkları talep edilebilir düzeyde yer almaktadır. Diş tellerine alternatif olarak kullanılan şeffaf plak tedavisi, tüm hastalar tarafından olumlu sonuçlar alınmasın sağlamaktadır. Tellerin ağızda oluşturduğu yara ve kanamaları en aza indirmede başarılı olan şeffaf plak tedavi yöntemi yaygınlaşmaya devam etmektedir.