+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

Şeffaf Plak TedavisiKişiye özel olarak hazırlanmış olan şeffaf plak tedavisi diş ile ilgili bir işlemdir. Ortodondik bir tedavi yöntemi olan bu tedavi yüksek bir teknolojiye üretimi tamamlanmıştır. Tedavi sayesinde sosyal hayatta da herhangi bir kısıtlamaya maruz kalmadan özgür bir şekilde gülümsemeye fayda sağlar. Çapraz dişlerden de kurtulmayı sağlayan bir tedavidir.
Gelişmiş olan teknolojinin sayesinde invisalign plaklar çeşitli şekillerde uyumlanıp başarılı sonuçları elde etmek mümkün bir hal almıştır. Diş, vücutta yer alan en önemli ve en çok dikkat edilmesi gereken alanlardan biridir. Bunun nedeni ise hem en çok göze çarpan nokta olması hem de kişinin kendi özgüvenini sağlaması olarak sıralanabilir. Bir diş tedavisi merkezi olan çorum 4kdent pek çok işlemi vermektedir.

4KDENT Hizmetleri Hakkında Bilgi

Bir diş merkezi olan ve ağız ile ilgili her türlü tedavinin çözüm merkezi olan Çorum ilinde bulunan ve çorum şeffaf plak tedavileri için gidilecek yerler arasında bulunmaktadır. Dişlerin yapısına ve ne durumda olduğuna bağlı olarak şeffaf plak tedavisi fiyat farklılık gösterir.