+90 364 221 67 67 +90 537 788 45 19 [email protected]

şeffaf plak tedavisi fiyatlarıİnsanların dişlerini düzleştirmek için kullanılan şeffaf plak tedavisi, en iyi sonucu sağlamaktadır. Kısa bir sürede düzgün gülüşlere sahip olmayı vaat eden invisalign kolaylıkla temizlenmektedir. Varlığı belli olmayan şeffaf diş plakları, herhangi bir olumsuz etki yapmamaktadır. Birçok kişi şeffaf diş plakları için Çorum 4kdent tercih etmektedir.

Şeffaf Plak Tedavisi Fiyatları Uygun mudur?

Fiyat ve performans açısından şeffaf plak tedavisi talep görmektedir. Son yıllarda giderek daha fazla uygulanan şeffaf plak tedavisi alınan diş ölçülerine göre belirlenmektedir. Şeffaf plak tedavisinde seramik veya metal teller olmadığından, yanakta yaralar oluşmamaktadır. Oldukça konforlu olan şeffaf plak, kısa süre içerisinde istenilen konumu almaktadır.

Aralıklar ile kampanyalar düzenlendiğinden, şeffaf plak tedavisi fiyat uygun olmaktadır. Diğer ortodonti tedavileri ile aynı fiyata sahip olunduğundan, şeffaf plak tedavisi daha fazla tercih edilmektedir. Yemek yerken veya özel günlerde şeffaf plak rahatlıkla çıkarılabilmektedir. Hastalar kendileri için büyük avantaj vaat eden şeffaf plak tedavisine yönelmektedir. Günlük hayatta pek fazla fark edilmeyen şeffaf plaklar, dişlerdeki sıralanış bozukluğunu gidermektedir.